Rapportcijfer:             

Referenties: 175

16-10-16 | Mevr. vermin, Schagen

Wij zijn zeer tevreden met het geleverde werk. Goede prijs kwaliteit veroudering en volledig volgens de afspraken gewerkt. Zeker een aanrader!

  • 19-07-16

    Goede communicatie, denkt mee, scherpe offerte, flexibel en netjes gewerkt!

  • 11-07-16

    Helemaal goed! Het was het beste prijs aanbod. Maar daarbij is het een vriendelijke man die op tijd komt, netjes werkt en zijn afspraak nakomt. Hij staat in mijn agenda voor toekomstige (tuin) klussen.

  • 08-07-16

    We hebben een boom uit onze tuin laten kappen door Rob van Nickenloo & Cooper en zijn zeer tevreden over de uitvoering van deze klus. – Duidelijke en snelle communicatie via Werkspot. – Eerlijke prijs. – Vlotte uitvoering. – Bovenal Rob ervaren als een vakman die weet wat hij doet ( hoge boom laten kappen in een tuin met beperkte werkruimte, expertise was hier zeker nodig ).

  • 04-07-16 | Mevr. Wismeier, Hoorn

    Onze ervaring met Nickenloo & Cooper is erg goed. Vriendelijke, hardwerkende mensen. Afspraken die gemaakt zijn worden nagekomen en denken ook zelf mee. Ik kan Rob en zijn medewerkers ten zeerste aanbevelen.

  • 22-06-16 | Mevr. Langendoen – Wijga, Zaandam

    Netjes en snel gewerkt. Ook in de stromende regen doorgewerkt. Alles volgens afspraak verlopen.

  • 17-06-16 | Mevr. Martiny, Alkmaar

    Ik ben zeer tevreden over de klus. Vriendelijke mannen. Duidelijke afspraken, heldere communicatie en mijn tuin is keurig naar mijn wensen opgeleverd. Ze hebben ook fijn met mij meegedacht voor oplossingen.

  • 14-06-16 | Dhr. Mulder, Koog aan de Zaan

    Snel, prima uitvoering. Volgende keer neem ik hem weer.

  • 12-06-16 | Mevr. Bakels, Schagerbrug

    Onze bomen in de voortuin moesten gesnoeid en via werkspot bij Nickenloo & Cooper terechtgekomen. De bomen staan er weer prachtig bij. Zeer tevreden! Vakwerk.

  • 26-05-16 | Dhr. Balm, Amstelveen

    Erg blij met resultaat. Vriendelijk en communicatie was prima. Mocht het nodig zijn zou ik Nickenloo & Cooper zo weer inschakelen.

  • 17-05-16 | Mevr. Dekker, Amstelveen

    Mijn ervaring met deze vakmensen is heel goed. Goede afspraken en waar overleg nodig was kwam het ook allemaal goed. Het waren harde werkers en in twee dagen was mijn tuin helemaal klaar en konden we eindelijk weer eens genieten van het in de tuin zitten. Ik zal ze zeker aanbevelen.

  • 10-05-16 | Dhr. Piers, Broek op langedijk

    Naar tevredenheid onze grote boom gekapt. We waren zelf niet thuis, maar dat was geen probleem. Ze hebben de tuin netjes achtergelaten. Alles volgens afspraak geregeld!

  • 01-05-16

    Keurig op tijd, nette prijs, alles zoals afgesproken! Rob is een rustige vriendelijke man en samen met zijn zoon heeft vakkundig onze boom verwijderd. De boom hing een beetje over het glazen tuinscherm van onze buren, maar dat bleek geen probleem. Netjes, met beleid, tak voor tak, werd de boom ontmanteld tot er een stronk over bleef die hij keurig heeft weg gefreesd. Wij kunnen Rob van harte aanbevelen, ik zou niet weten waarom ik geen 10 zou geven!

  • 28-04-16

    Omdat ik het zelf niet voor elkaar kreeg heb ik deze klus op werkspot gezet. Er werd netjes gereageerd voor een mooie prijs (goedkoper dan elders). Netjes een afspraak gemaakt, netjes één keer verzet. De mannen waren net op tijd en waren binnen de afgesproken tijd klaar. Alles is volgens afspraak verlopen. Ik ben helemaal tevreden.

  • 20-04-16

    Werkt volgens afspraak. En het ziet er prima uit! fam Botman

    • 13-04-16 | Dhr. Spooren, Limmen

      Helemaal top volgens afspraak conifeer verwijderd en afgevoerd. En dat voor een zeer scherp tarief. Nickenloo en Cooper zeker de volgende tuinklus weer!!!

    • 02-02-16 | Dhr. Geel, Amstelveen

    • 14-07-15 | Dhr. Kailola, Den Helder

      Prima geregeld ! Alles volgens afspraak en netjes gewerkt op deze bloedhete dag.

    • 07-07-15

      Heel betrouwbaar en flexibel, en we zijn ontzettend blij met ons aangelegde terras. Ligt er keurig in!

    • 07-07-15

      Schutting + bestrating binnen 3 weken na de opdracht tot volle tevredenheid opgeleverd. Werkzaamheden duurden 4 dagen. Rob heeft zeer kundig personeel en was prettig in de omgang (net als de 2 medewerkers welke constant doorwerkten). Aanrader voor hen die net als ik, niets met tuinieren hebben. Rob & Marianne (Julianadorp)

    • 04-07-15

      De opdracht te Haarlem perfect uitgevoerd volgens opgave. Vriendelijk, vakkundig en komt gemaakte afspraken na. Zeer aan te bevelen en wij gaan hem voor de volgende klussen zeer zeker weer benaderen. Groeten Eric

    • 28-06-15 | Dhr. Scheepbouwer, Heerhugowaard

      Prima werk verricht. In 4 uurtjes twee bomen verwijderd.

    • 04-06-15 | Mevr. Mooij, Enkhuizen

      Alleen maar positief 🙂 Snelle reactie, goed contact vantevoren, mooi op tijd en de puinhoop die mijn achter”tuin” was is binnen een dag helemaal omgevormd tot een net plaatsje achter. De bestrating met de al aanwezige stenen ziet er prima uit. Aanrader!

    • 07-05-15

      goed. komt afspraken na en heeft een snelle service. zou het zo weer doen. kortom een aanrader

    • 05-05-15 | Dhr. Post, Zaandam

      Gisteren is onze achtertuin door Rob en zijn vakmannen onder handen genomen. Stipt op tijd waren ze aanwezig. Met 3 man waren ze in 1 dag klaar! Onze stadstuin is betegeld, bomen zijn verwijdert en oude schuur is gesloopt. Alles is keurig afgevoerd en dit alles voor een low budget prijs! Rob is een byzonder vakkundig en prettig in de omgang en makkelijk mee te communiceren. De mensen die hij meebrengt zijn zeer vakkundig en snel. Een speciaal Dank je wel aan Rob! Toen ik een hard bolletje wilde snijden en Ivo daarvan in mijn vinger sneed heeft hij mij persoonlijk naar de dokter gebracht. Iedereen die overweegt zijn tuin ( groot of klein ) te laten opknappen / of nieuw Lees meer

    • 10-07-14 | Mevr. van der Lee, De meern

      Wow wat een service. Het was geen enorme klus ( nou ja boom van ruim 15 mtr neer halen!). Wat jullie voor ons hebben gedaan is niet anders dan een 10! waard. Zo ontzettend bedankt.

    • 09-07-14 | Mevr. Bender, Amsterdam

      de heren zijn stipt met de afspraken, zeer flexibel in de uitvoering en harde werkers. Toen de ladder niet door de woning heen kon vonden zij het geen probleem om via een buurthuis en de aangrenzende tuinen de ladder bij de te kappen boom te krijgen. Ook was het geen probleem dat de klus meer tijd kostte, ze werkten gewoon door om de klus af te krijgen. Zeker aan te bevelen!

    • 29-06-14 | Dhr. Hein, Amsterdam

      Perfect uitgevoerd en netjes achtergelaten. Top!

    • 11-06-14 | Dhr. Bosma, Utrecht

      Na het plaatsen van de klus op Werkspot is Rob langs gekomen om mee te denken over de herinrichting van onze achtertuin en de offerte op te stellen. Prettige samenwerking daarin. Rob was zeer flexibel toen bleek dat er een dag eerder dan gepland moest worden begonnen vanwege een levering. Rob en zijn mannen hebben flink doorgewerkt om het in 3 dagen af te ronden. Alles heel netjes uitgevoerd en opgeruimd (!). Een aanrader dus!

    • 04-06-14 | Dhr. De Hoog, Zoetermeer

      Perfect uitgevoerd, netjes achtergelaten en snel gewerkt… geen gezeur over de prijs..w wat er afgesproken is blijft zo. zeker een aanrader.

 

  • 04-06-14 | Mevr. Maduro, Hoofddorp

    Snel, professioneel, vriendelijk

  • 02-06-14

    binnen tijd en budget uitgevoerd en netjes achtergelaten.

  • 31-05-14 | Mevr. Euwe, Amsterdam

    Erg vriendelijke mannen! Ze waren wat uitgelopen van een andere klus en ik moest direct weg. Alles is netjes gedaan en achtergelaten. Later bleek dat de stronken net niet ver genoeg waren weg gehaald. Rob is netjes terug gekomen om het te bekijken en het laatste restje te verwijderen.

  • 27-05-14 | Dhr. Minnaard, Amstelveen

  • 24-05-14 | Dhr. Baard, Oudkarspel

    Klus prima geklaard. Klein beetje straatwerk dat door vallend hout ontzet was keurig hersteld. Tip voor de volgende met grasveldje naast te zagen boom; zeiltje over je gras voorkomt eindeloos snippers uitharken

  • 18-05-14 | Dhr. Van Kaam, Rotterdam

    Erg netjes werk afgeleverd terwijl ik zelf niet goed had aangegeven wat de juiste hoogte was van de conifeer. Was zeer tevreden over her afhandelen van de klus en ook tevreden over de aangepaste prijs kortom ..een aanrader

  • 18-05-14 | Mevr. Braun, Noordwijkerhout

  • 05-05-14 | Dhr. Bakker, Amsterdam

    Nickenloo & Cooper (Rob) heeft bij ons prima werk geleverd. Ze hebben de voortuin ontdaan van een border en een boom, en het terras verder doorgetegeld in het bestaande patroon. Ook de achtertuin was met name meer bestraten, minder borders. Alle afspraken zijn netjes nagekomen; de klus was volgens afspraak in 2 dagen gedaan (1e dag tot uur of 17 uur gewerkt, 2e dag tot uur of 20). Alle troep is afgevoerd (wat bij veel aanbieders op werkspot niet gebeurt, let daar op!), tuin lekker ruim nu, we zijn tevreden! We kunnen deze vakmensen bij iedereen die een soortgelijke klus heeft zeker aanbevelen.

  • 01-05-14 | Mevr. Van Dun, Aalsmeer

    Zeer goed uitgevoerd.Op afgesproken tijd en voor de afgesproken prijs. Dat noemen ze nu een betrouwbaar bedrijf. Een aanrader dus.

  • 27-04-14 | Mevr. Berkhout, Amsterdam

  • 27-04-14 | Dhr. Noya, Leiderdorp

    Rob reageerde gelijk op mijn oproep en was een stuk goedkoper dan de rest van alle offertes die ik heb opgevraagd. Rob kon ook snel komen en was na twee uur werk weer vertrokken met al het resthout, takken, stammen e.d. Alles is keurig aangeveegd en opgeruimd. Rob en zijn compagnon hebben prima werk geleverd voor een prima prijs!

  • 27-04-14 | Mevr. Emmerson, ‘s-gravenhage

  • 27-04-14 | Dhr. ebben, Zoetermeer

    Zeer tevreden over de werkzaamheden kon binnen een week al komen prijs was ook zoals afgesproken netjes alles opgeruimd zeker een aanrader! !

  • 26-04-14 | Dhr. Siem, Zoetermeer

    uitstekend werk afgeleverd, is zeker voor herhaling vatbaar !

  • 23-04-14 | Dhr. Simon, ‘s-gravenhage

    De Mannen hebben heel netjes gewerkt, alles naar wens en de vlonder is weer vlak. Extra palen worden geplaatst en RVS schroeven verwerkt. De rekening was exakt de bedrag die was afgesproken. Een echte aanrader!!!

  • 23-04-14 | Dhr. van Kooij, Hoorn nh

    Kort na het plaatsen van mijn opdracht nam Rob contact met mij op. Toen na de eerste dag de klus nog niet helemaal klaar was, is hij teruggekomen en heeft alles keurig afgerond zonder extra kosten. Het werk bestond uit het rooien en afvoeren van een aantal grote en kleine coniferen. Dat is perfect uitgevoerd inclusief het verwijderen van de stronken. Voor een volgende klus zullen we zeker aan Rob denken.

  • 18-04-14 | Dhr. Zoontjes, Purmerend

    keurig via afspraak, goede prijs en keurig werk afgeleverd.

  • 17-04-14 | Dhr. van Delden, Hoofddorp

    Contact vooraf over de opdracht was netjes en helder en de werkzaamheden werden goed uitgelegd. Men was in verband met een opdracht eerder die dag wel te laat maar er werd snel en professioneel gewerkt. Voor een kleine extra bijdrage werden zelfs een aantal extra stronken verwijderd. De voortuin en de stoep zijn keurig netjes achter gelaten. Voor een volgende tuin klus bellen wij eerst met Rob!

  • 16-04-14 | Dhr. Dekker, Alkmaar

  • 15-04-14 | Dhr. Padt, Overveen

    Rob Niezen en collega hebben recent bij ons in de achtertuin een conifeer verwijderd en afgevoerd. Wij zijn zeer te spreken over het verloop hiervan: afspraken nagekomen, meegedacht, zelfs nog als service extra takken van andere boom verwijderd en afgevoerd. Kortom prima!

  • 12-04-14 | Dhr. Jansen, Hoorn nh

    Afgelopen maandag zijn we een prijs overeen gekomen en woensdag is de klus al gefixt. Geheel volgens afspraak en wens. Top geregeld!!

  • 06-04-14 | Dhr. de Jong, Anna paulowna

    Afvoeren van stenen en daarbij ook tuinaarde

  • 01-04-14 | Mevr. Dijkxhoorn, ‘s-gravenhage

    Rob gaf direct aan mee te willen denken om de inmiddels uit hun kluiten gegroeide coniferen te behouden en ze dusdanig te snoeien dat ze weer de ruimte en licht krijgen om voller te groeien. Ivm met de NSS en de onbereikbaarheid van Den Haag hebben we het een week opgeschoven, maar vandaag zijn ze gesnoeid , het was een enorme klus maar Lees meer

  • 29-03-14 | Dhr. Breunesse, Zaandam

    Prettige communicatie en snel gewerkt. In ochtendje 3 bomen gekapt, hout afgevoerd en tuin netjes achter gelaten. Aanrader.

  • 25-03-14 | Dhr. Rezaie, Amsterdam

    Na het contact en accepteren van het bod heb ik een afspraak gemaakt. Hierbij had ik keuze uit verschillende dagen en dit kwam mooi uit. Onze boomstam is er netjes uitgehaald en de stronk en wortels zijn netjes meegenomen. Alle materialen had hij netjes bij zich en gaf ook goed uitleg over de klus. (Soort van how-to) Zeer tevreden en wij zijn er van af! Bedankt voor de moeite & de volgende klus is weer voor jullie.

  • 24-03-14 | Dhr. Kluiters, Delft

    Opdracht goed uitgevoerd tegen afgesproken prijs.

  • 24-03-14 | Mevr. de Graaff, Oudorp nh

    Binnen 4 dagen ging men aan het werk.. Efficiënt, met vakmanschap en soepel omgaan met mijn wensen bleef er een tuin achter die niet alleen opgeruimd was maar ook een aanblik bood, waarbij het gesnoeide hout niet werd gemist. Klasse!!! De klus zelf was binnen een ochtend geklaard.

  • 20-03-14 | Mevr. Prins, Santpoort-noord

    Echt super gedaan! Ik moest Vannorgen werken Rob kwam op tijd aan en ik moest direct weg om te werken. Toen ik thuis kwam was de boom helemaal weg en als heel netjes weer achter gelaten.

  • 17-03-14 | Dhr. de Bruijn, ‘s-gravenhage

    De medewerker was precies op tijd. alles is netjes opgeruimd. we zijn er zeer te vreden over de gedane werkzaamheden.

    • 17-03-14 | Mevr. Zielstra, ‘s-gravenhage

      Rob kwam perfect op tijd, dacht mee, adviseerde en voerde de klus vervolgens snel en goed uit. Het afvoeren van de stukken boom gaf wat troep, dat veegde hij keurig op. Je moest goed kijken, anders geloofde je niet dat er net zo’n grote klus was uitgevoerd! Als wij nog eens zo’n klus hebben, weet ik wel wie wij benaderen! Echt heel fijn!

    • 13-05-13

      Supervakman(nen), fantastisch meegedacht en alles helemaal geweldig uitgevoerd.

    • 07-01-13 | Dhr. Teeling, Hoorn nh

    • 17-12-12

    • 04-12-12 | Dhr. Vosse, Haarlem

      Tervreden over de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. Alles zoals afgesproken nagekomen en uitgevoerd. Aadachtpunt is wel om voor de afwerking goed uit te spreken wat je verwacht, was ik niet helemaal duidelijk in geweest, waardoor de afwerking van de borders niet helemaal het gewenste resultaat hebben.

    • 29-11-12 | Dhr. Patrick, Berkhout

      Prima bedrijf. Keurig een prijs overeengekomen. De klus zat tegen en duurde langer dan gepland. Moesten de volgende dag terugkomen. Deden daar niet moeilijk over en hebben de bestrating er keurig ingelegd. Ben zeer tevreden.

    • 17-10-12 | Mevr. Soeteman, Hoofddorp

      De mannen waren op tijd zoals afgesproken en werkten heel netjes. Ze hebben de bestrating opgehoogd en de borders van de planten verplaatst. Tevens heeft Rob een betere en mooiere indeling gemaakt van de beplanting. Wij zij 100% tevreden en iedereen in de straat vond het mooi geworden. Ik zal ze zeker bij andere mensen aanbevelen. Dus 100% tevreden en 100% betrouwbaar!!

    • 05-10-12 | Dhr. Beemsterboer, Heerhugowaard

      Rob was er precies om 7:00 zoals afgesproken. Geweldig, dat gebeurt niet vaak. Even een wat meer werk dan in de opdracht was ook geen probleem. Na afloop werd keurig alles opgeruimd, grond weer recht gelegd en al het afval mee genomen. Het werk was zo gedaan en de voortuin ligt er weer super strak en recht bij. Bij de volgende klus mogen deze echte vakmannen weer komen!

    • 29-09-12 | Dhr. Zijp, Alkmaar

      De opdracht is geweldig uitgevoerd door Nickenloo & Cooper. Ik had zelf al een hoop gedaan aan de stronk waardoor een flexibele totaalprijs uiteindelijk mogelijk was. Zou het hun makkelijk afgaan zou de prijs zakken en zou het moeizamer gaan dan zouden we het op de geboden prijs laten. Zoals ik wel al voorspeld had ging het makkelijk af en zakte uiteindelijk de prijs tot 50 euro. GEWELDIG! wat een service. De vakman is betrouwbaar, flexibel, zeer professioneel en nog aardig ook! Ik hou Nickenloo & Cooper in mijn favorietenlijst. Heb sowieso nog wat klussen gepland staan en zal zonder twijfel direct hun benaderen. In een woord: TOP!

    • 27-09-12 | Dhr. de Rooij, Amsterdam

      Rob heeft gisteren samen met zijn maat een boom in onze amsterdamse binnentuin gekapt. Met weinig bewegingsruimte en toch een twaalf meter hoge boom prima werk afgeleverd. Denkt mee, is flexibel en gaat niet onbezonnen te werk. Heeft het werk ook nog eens netjes achtergelaten.

    • 14-11-11 | Dhr. den Houdijker, Alphen aan den rijn

      Alles volgens afspraak. Netjes op tijd, klus in een dag afgemaakt. Hard gewerkt en het ziet er echt prima uit. Wij zijn tevreden!

    • 02-11-10 | Mevr. noah, Amersfoort

      Leuke gasten. Snel, flexibel en betrouwnaar. Zou ik iedereen aanraden! Bedankt Rob en team.

    • 29-10-10 | Dhr. Braxhoofden, Zoetermeer

      Perfekt geregeld, precies conform afspraken, deze vakmensen werken netjes en snel, alles wordt afgevoerd, je hebt er geen omkijken naar. Ook geen verassingen op de rekening alles precies volgens afspraak. Echt een aanrader.

    • 15-10-10 | Schenk, Zoetermeer

      Afspraken met Rob waren snel te maken. Binnen 2 weken kon hij met de klus starten. Is altijd eventjes spannend als je zoiets via internet doet. Maar alles kwam netjes op tijd in orde en afspraken keurig nageleefd. De oprit ligt er nu na 2 dagen werken keurig bij.

    • 20-06-10

      Gewoon goed. Goede afspraken, goede service & goed werk voor een goed bedrag.

    • 07-06-10

      Rob en zijn mannen leveren uitstekend werk, werken hard en voor een mooie prijs. Afspraken worden nagekomen en er wordt goed met de opdrachtgever meegedacht. Deze mannen verstaan hun vak.

    • 20-04-10

      prima werk geleverd

    • 26-03-10

      prima terras aangelegd. werkten door ondanks vorst en flinke sneeuw

    • 20-12-09

      Wij hebben onze tuin door Nickenloo laten bestraten, incl. voorbereiding (gras verwijderen, zand weghalen / herverdelen, ophogen en water & elektra in de grond laten leggen. Overall zijn we tevreden: Rob is een vakman, betrouwbaar en flexibel. Hij voorziet je van goed advies, en denkt mee als het gaat om tegelpatronen, materialen, etc. Door slecht weer liepen we vertraging op, maar Rob zijn team kon de klus vrij snel daarna afronden. Enige minpuntje was communicatie met zijn team, dat iets minder uit zichzelf afstemde met ons dan Rob zelf. Resultaat was hier en daar miscommunicatie over details (zoals welke materialen waar gebruiken) en enige kleine Lees meer

      Nickenloo & Cooper schrijft:Kleine reactie op de miscommunicatie onzerzijds : De klant had zelf de tekening gemaakt en de materialen besteld , het bleek dat de tekening niet geheel klopte met de werkelijkheid waarbij het dus aanpassen was , daarbij waren er zeer vele verschillende soorten bestrating en opsluit- en pallisadebanden en daarbij kwam nog dat van het ene wat te kort was besteld en van het andere weer te veel , dat maakt het dan ook wat moeilijk om dit foutloos te verwerken . Ik ben blij dat de klant overall tevreden is want een klus waar we 5 dagen voor hadden staan en er 10 dagen over hebben gedaan vanwege slechte weersomstandigheden en de vele verschillende materialen zonder inteleveren op een perfect eindresultaat , daar ben ik dan gewoon trots op en dan altijd blij als de klant dit kan waarderen . We hebben overigens erg plezierig gewerkt bij deze klant .

    • 14-12-09

      Nickenloo en Cooper hebben geweldig werk voor ons verricht. Ze hebben de oprit bestraat, een houten dek aangelegd, een grote plantenbak gebouwd, graszoden gelegd en beplant. Alle medewerkers zijn even vriendelijk, werken hard en goed en zijn niet bang voor wind en regen. Het contact verliep heel aangenaam, meerwerk was snel geregeld. En ook aanpassingen achteraf waren geen enkel probleem. Absoluut top!

    • 24-11-09

      Wij zijn blij dat we dit project door Nickenloo&Cooper hebben laten uitvoeren. Het zijn echte vakmensen die ook zeer bekwaam zijn voor grotere klussen. Alles werd goed gecoordineerd en er werd rekening gehouden om de overlast voor ons tot een minimum te beperken. Met veranderingen aan het orgineele ontwerp werd zeer flexibel omgegaan en goed meegedacht. Renee zei altijd “alles komt goed”, en dat kwam het ook. Kortom een dikke 10 voor Renee, Rob en team. Bedankt !!

    • 16-11-09

      Rob Niezen is een vakman. Op de geplande dag begon hij, samen met 1 medewerker, met het verwijderen van de boom. Ondanks dat de offerte uitgebracht was op basis van de meegestuurde foto’s en in 1 dag gepland was, bleek de klus toch iets moeizamer dan verwacht. Er was een tweede dag nodig om de top te verwijderen. De volgende dag kwam hij ’s middags Lees meer

    • 16-11-09

      Prima, niets op aan te merken. Prima op tijd. Alles in overleg. Alles opgeruimd. 100% betouwbaar.

    • 15-11-09

      Rob denk goed mee en bespreekt alles goed door . Tuin tegels liggen mooi strak tegen elkaar. Zeker een aanrader voor een volgende tuin klus!

    • 13-11-09

      Reeds eerder mijn tuin laten aanleggen door Nickenloo & Cooper. Ook nu weer zeer tevreden. Bandjes zijn netjes geplaatst.

    • 10-11-09

      Komt zijn afspraken goed na en communiceert snel en direct. Hierdoor zijn er geen verrassingen achteraf. Tevens was de klus perfect en binnen een dag opgeleverd. Waren alle “vakmannen” maar van dit kaliber.

    • 10-11-09

       Nickenloo & Cooper heeft correct volgens afspraak de boom gerooid, kluit en wortels verwijderd en afgevoerd!

    • 09-11-09

      Wij hebben Rob en zijn mannen leren kennen als zeer ervaren en betrouwbaar. Vaklui op en top. Komen afspraken keurig na en meer dan dat. Voor een prima prijs een uitstekende klus geklaard. Wij krijgen veel complimenten over de renovatie van onze “nieuwe” tuin. Complimenten een aanrader.

    • 28-10-09

      Opdracht vakkundig uitgevoerd. Alles netjes opgeruimd en afgevoerd. Een aanrader deze vakman.

    • 14-10-09

      Rob is erg flexible! Die twee mannen hebben een goede werk ingeleveerd ondanks het weer slecht was. Prijs was goed! Zeker een aanraden!