Hovenier Haarlem

Bent u op zoek naar een hovenier Haarlem? Dan bent u zeker bij Nickenloo & Cooper aan het juiste adres. Nickenloo & Cooper is uw voordelige hovenier in regio Haarlem. Wij zijn een van de weinige hoveniers – en stratenmakers bedrijven, die voor uw tuin een vaste meterprijs kan aanhouden. Tot op heden hebben wij ervaren dat wij negen van de tien keer een betere prijs/kwaliteit verhouding aanbieden dan andere hoveniers in Haarlem.

Wilt u dus een nieuwe tuin voor uw woning in Haarlem? Nickenloo & Cooper als uw hovenier in Haarlem betekent immers vele voordelen, waaronder:

  • Scherpe tarieven;
  • Altijd directe service;
  • Wij hebben veel tevreden klanten kunnen helpen;
  • Wij bieden op al onze werkzaamheden garantie.

Bent u nieuwsgierig geworden in onze hovenier uit regio Haarlem? En wilt u een prijsindicatie krijgen voor een mooie tuin? Neem dan contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier of bel naar 06 – 542 91 472.

Ook verzorgen wij de sierbestrating voor uw tuin

Behalve voor het ontwerpen van uw tuin en het inrichten hiervan zijn onze hoveniers in Haarlem ook klaar voor u om de sierbestrating in uw tuin te verzorgen. Onze hovenier in Haarlem is van mening dat de tuinbestrating uw tuin leefbaar maakt. Met behulp van sierstenen of siertegels zorgen wij niet alleen voor een makkelijke entree, maar ook voor een aangename uitstraling van de oprit of tuin.

Onze hoveniers Haarlem adviseren u graag bij het uitkiezen van tuinbestrating voor uw tuin. Er zijn immers legio mogelijkheden. Wilt u een kijkje nemen in onze inspiratiebrochure? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over onze hovenier Haarlem?

Wilt u meer informatie over onze hoveniers in regio Haarlem? Onze medewerkers informeren u graag over de verschillende mogelijkheden betreffende tuinaanleg, sierbestrating en onderhoud van uw tuin. Heeft u al enig idee wat u wilt met uw tuin? Dan kunnen wij met u een afspraak maken om een prijsindicatie te geven van uw plannen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer: 06 – 542 91 472 of via ons contactformulier.